Skip to content Skip to footer

Super inštruktorica Maša! Zelo mi je všeč, da so majhne skupine, tako da se lahko Maša posveti vsakemu vodniku in kužku. Z veseljem odgovori na vsa vprašanja in nudi nasvete oz. se trudi poiskati rešitev tudi za zagate, ki jih imamo novopečeni lastniki s kužki doma❤️

Tea in Twixi

Tea in Twixi

Super pasja šola! Maša se posveti vsakemu tečajniku posebej in pomaga reševati konkretne težave vsakega posameznika. Ima ogromno znanja in izkušenj.

Tamara in Jaka

Tamara in Jaka

Mala šola je odličen program za mladičke, Maša pa je učiteljica z veliko znanja, ki potrpežljivo in prijazno vodi vodnike in kužke skozi učni proces. Niki že komaj čaka na začetek osnovne šole! 🙂

Vanja in Niki

Vanja in Niki

Super pasja šola, Maša se res posveti vsakemu tečajniku in pomaga z nasveti in usmeritvami. Tečaj priporočam vsakemu novemu lastniku, da se kaj novega nauči, bolje spozna svojega kužka in se zraven ima fino 🙂🐶

Barbara in Medo

Barbara in Medo

Mala šola pri Maši je super, vedno si vzame čas za odgovore na vprašanja, velik poudarek je na socializaciji psa in učenje posameznih vaj vedno predstavi na več načinov, če se ti kje zatakne.

Tudi socializacijski sprehodi z Mašo in Leo so res dobri, vedno gremo na dobre lokacije v naravi, kjer se lahko kužki naučijo lepe hoje v družbi.

Neva in Nia

Neva in Nia

Pasjo šolo Sreča na vrvici priporočam vsem, ki želijo imeti vzgojenega psa in ga želijo s seboj vzeti kamorkoli! Maša se posveti vsakemu paru posebej in daje odlične nasvete, ki pomagajo pri vzgoji in socializaciji psa. Najde rešitev za vsako težavo. 😊

Moj border collie Rim je zelo energičen in potrebuje veliko fizične in mentalne zaposlitve – usmerila sva se v agility in Masa nama z njenim znanjem pomaga na najini poti. Treningi agilityja so primerni tako za začtnike kot nadaljevalce in so prilagojeni posamezniku. 👌🏻🔝

Masa ima res profesionalen pristop in na treninge vedno prinese dobro energijo. ☀️❤️

Žana in Rim

Žana in Rim

Ker je moja psička Bella že kot mladiček kazala močno nervozo v stiku s tujimi ljudmi in zaradi slabih izkušenj v nepoznanem okolju, smo se odločili za pasjo šolo in čisto po naključju prišli do Maše. Tako zelo iz srca priporočam sodelovanje z njo, saj boste poleg njene dobre volje dobili tudi ogromno zares uporabnih nasvetov, izzivov, odgovorov in preprostih vaj ter trikov. Maša delo opravlja strokovno, njeno predanost pa boste začutili ob prvem stiku z njo. Nikoli ne ostane brez rešitve za kakršen koli problem s kosmatincem.

Iskreno iz srca priporočam! 👏🏼

Lea in Bella

Lea in Bella

Pasja učiteljica Maša je res prijazna, prilagodi trening glede na sposobnost kužka in je potrpežljiva z lastniki, ki rabimo včasih večkrat slišati isto. Hodimo že nekaj časa in imamo v planu nadaljevati.

Kaja in Malu

Kaja in Malu

Jaz in psička Simba sva zelo zadovoljni! Maša je super, ima ogromno znanja in pozitivno energijo. Priporočam 🙂

Ema in Simba

Ema in Simba

Maša in Anja res prisluhneta željam vsakega lastnika ter potrebam vsakega kužka, zato se oba veliko naučita tako posamično kot v paru.

Brina in Murka

Brina in Murka

Mašo enostavno moraš spoznati. Oseba, ki delo opravlja s srcem in veliko ljubezni. To se občuti prav na vsaki njeni uri. Kar mi je najbolj všeč je njena predanost, njen občutek za delo z ljudmi, za delo s kužki, njeno znanje, ki ga vsakodnevno gradi in povečuje, njena želja za uspeh in njen profesionalni pristop. Pasjo šolo priporočam čisto vsakemu, ki ima psa, ki želi vzgojenega psa, ker če kdo, je Maša tista ki svoje delo zares obvlada!

Tjaša in Tobi

Tjaša in Tobi

Super pasja šola! Maša se posveti in prilagodi učni proces vsakemu kužku, svetuje kako odpraviti težave in izboljšati vedenje kužka.
Priporočam! Trenutno hodimo na agility in smo zelo zadovoljni! 😃🐶

Maja, Tine in Blu

Maja, Tine in Blu

Pasjo šolo Sreča na vrvici priporočam čisto vsem. Maša ima res ogromno znanja in zdravo mejo med socializacijo psa-pustiti psu biti pes in osnovnih poslušnih vaj. Od nje ni bilo čutiti nobenega pritiska ali očitanja če ti kaj ni šlo. Posveti se vsakemu psu posebaj in svetuje na podlagi težave. Vsak obisk je bil zelo sproščen in zabaven. Z občasno menjavo lokacij tečaja pa je super poskrbljeno tudi za socializacijo. 10/10❤️

Lea in Miami

Lea in Miami

S tečaji male šole smo zelo zadovoljni in srečno še tako naprej.

Bella, Vesna in Enya 

Bella, Vesna in Enya 

Prvič imam kužka in šolo Sreča na vrvici smo izbrali naključno. Smo zelo zadovoljni, kužek je zelo napredoval, učiteljica Maša pa je izredno prijazna in zabavna, obvlada delo s kužki in je tudi teoretično dobro podkovana. Šolanje bo naš kužek nadaljeval. Zelo priporočam vsem, ki si želijo strokovno in zabavno pasjo šolo.

Polona in Chuuya

Polona in Chuuya

Učiteljica Maša je zakon!

Pri 6 mesecih sem začel malo šolo, na prvem sestanku sta moja “starša” izvedela veliko uporabnih informacij glede hranjenja in načinov učenja. V šolo sem vedno šel z veseljem, saj smo se učili na zabaven način in vključili tudi igro in velikooo hrane.

Maša je znala po domače povedati vse informacije in prinesla je tudi svoje priboljške, ki so zelo slastni. Na začetku sem se je bal ampak je bila potrpežljiva in kmalu sem kar sam stopil do nje (da dobim kakšen priboljšek). Po šoli smo se še igrali kužki med seboj, medtem pa je Maša odgovarjala na vprašanja, ki so jih imeli starši. Da končam, šola Sreča Na Vrvici je ZAKON!

Toby, Kaja in Hao

Toby, Kaja in Hao

Buddy ni moj prvi pes, zato se zavedam, kako pomembna je vzgoja psa in izbira prave pasje šole. Midva sva mnenja, da sva v šoli dobila res veliko uporabnega znanja. Tudi način dela se nama je zdel super. Z inštruktorico sva bila res zelo zadovoljna in se že veseliva nadaljnega sodelovanja!

Janja O. in Buddy

Janja O. in Buddy

Pozdravljena Maša,

Sodelovanje s teboj je odlično. 

Prvi razgovor je bil zelo profesionalen. Na strokoven način si mi predstavila kaj moramo narediti doma, če želimo spremeniti Blinkovo vedenje (ga zapreti, omejiti). Vse si utemeljila, potem pa si meni prepustila, da razmislim, kaj se bom odločila.

In si odšla, jaz pa sem tisti trenutek, čeprav polna dvomov začela delati tako kot si razložila. Niti za trenutek nisem dvomila v  tvoja pojasnila, čeprav se mi je zdelo nemogoče tako delati. 
Vedno si na prve dnevnike, ko sem pisala o težavah takoj odgovorila. 

Tvoj odnos do mene je bil zelo spoštljiv, vedno zelo vljuden. 
Nikoli nisi kritizirala, čeprav ne vem ali sva res delala tako dobro.

Tvoje vodenje lastnika in psa je super. Nič ne spreminjaj, pa bomo vsi zadovoljni. 

Mateja in Blink

Mateja in Blink

“Zdravo Maša!

Jaz sem se mel super in se velik naučil (Simba pa še več). Če pogledamo samo kolk se ni hotel igrat na začetku in kako se zdej z veseljem igra, ko sva začela delat stvari kot si ti rekla… res super! 🙂

Kul mi je tvoj način dela in se vidi, da maš veliko znanja/izkušenj. Zelo mi je blo tud všeč, da je bil na koncu tud čas za reševanje individualnih problemov. Posebej bi pohvalil sprehod, ki smo ga speljali zadnjič, pasalo je mal spremembe in Simba je bil čisto navdušen.

Simba se je mel pa itak najbolš, se je postavil h vratom takoj, ko sem začel pakirati za na tečaj.”

Tjaž Š. in Simba

Tjaž Š. in Simba

Aisha je pasme Cavalier King Charles Spaniel.
Je zelo energična psička. Že od majhnega je energetska bombica. Iskala sem aktivnost katera jo bo zaposlila. Vpisali sva se k agilityu pri MašI.
Sva navdušeni začetnici. Všeč nama je Mašin prijazen pristop, pomoči na začetku, ki sva ga  deležni, razlaga vodenja, …
Po prvi uri agilitya sva odšli navdušeni in polni vtisov proti domu.
Po uri  treninga sva obe prijetno utrujeni. Vsakič se veseliva ponovnega snidenja

Za naju je agility rekreacija, zabava in druženje.

P.S. priporočam vsem, ki imajo psičke s polno energije, da se nam pridružijo.

Damjana in Aisha

Damjana in Aisha

Najboljša pasja šola!! 🙂
Maša ima ogromno znanja in predvsem izkušenj, delu je srčno predana ter brez težav z veseljem pomaga pri problemih tudi izven same šole.
S Tivo sva skupaj hodili v malo šolo, sedaj pa obiskujeva agility – z vztrajnostjo in potrpljenjem ter strokovnim vodstvom – je najina vez vedno močnejša, obe uživava na treningih, z Mašino pomočjo, usmeritvijo in nasveti res lahko rečem, da imam SREČO na “vrvici” (toliko pridobljenega znanja in kontrole, da je vedno lahko tudi brez vrvice) 😀
Hvala za vso pomoč!

Maja S. in Tiva

Maja S. in Tiva

V malo šolo smo se vpisali predvsem s pričakovanjem, da bomo boljše razumeli psa in dobili okvirne smernice, kako delati s psom in ga vzgajati, da bomo dosegli vedenja, ki jih želimo. Maša je skozi ure uresničila vse pričakovano in še več. Vse, kar smo počeli je bilo podkrepljeno s kvalitetno razlago. Pri vajah nas je ves čas usmerjala. Hvaležni smo za vso podporo in nasvete, ki smo jih bili deležni. Vsekakor nadaljujemo!

Urška, Alen in Pablo 

Urška, Alen in Pablo 

Mala šola mi je bila zelo všeč. Od kar smo se odločili, da bomo imeli pasjega mladička sem na spletu pogledala številna videa in imela občutek, da že kar nekaj vem! Na tečaju si mi povedala veliko novih praktičnih stvari brez katerih si ne morem predstavljati Codyjeve vzgoje. Hvala ti!

Barbara in Cody 

Barbara in Cody 

Na vaših tečajih smo se počutili dobro. Tečaj je potekal po metodi pozitivnega potrjevanja, ki se je pri našem mladičku izkazala za izredno učinkovito. Chili je hitro napredoval. Skupina je bila ravno prav velika in na tečaju smo imeli vedno možnost postavljati tudi individualna vprašanja, kar je bilo super.

Ana, Eva, Ranka in Chili

Ana, Eva, Ranka in Chili

Izjemno zadovoljen z začetnim tečajem! Ker se tečaj stopnjuje počasi lahko svoje znanje poglobiš in utrdiš, brez preobilice informacij. Všeč mi je tudi pozitivni pristop, saj tako naš kuža lepo napreduje in postajamo vedno večji prijatelji.

Metod in Roni

Metod in Roni

Tečaj male šole pri Maši je bil super izkušnja! Delali smo v majhni skupini, kar je pomenilo, da se je inštruktorica res lahko posvetila vsakemu od nas in delo prilagodila tako, da je vsak od nas na treningih dobil to, kar je potreboval. Tako zase kot za svojega kužka Bonda lahko rečem, da sva se naučila ogromno in vsak teden počasi a vztrajno napredovala. Maši sem hvaležna, da je ostala pozitivna in me spodbujala takrat, ko se mi je zdelo, da nama z Bondom kakšne vaje nikakor ne bo uspelo osvojiti. Prav tako sem ji hvaležna za vse (zelo koristne) odgovore na moja mnoga dodatna vprašanja. V naših treningih sem res uživala, saj so bili poleg trdega dela tudi polni smeha in zabave.

Vida in Bond

Vida in Bond

Da sem dojela, kaj moja psica potrebuje, je zaslužna Maša, ki me je sijajno in potrpežljivo usmerjala, zlasti takrat, ko sem mislila, da sem pot že izgubila. Ni lahko vzgajati malamutke, res ne. Nujni sta vztrajnost in dobra učiteljica, ki zna razbrati ne samo pasjih, ampak tudi človeške težave. Če ste se odločili za psa ali pa se soočate s psom zahtevnejšega značaja vam svetujem, da se obrnete na Mašo.  Presrečna sem, da imava z Lano dober odnos, da mi končno zaupa. Zdaj vem kaj delam!

Ana S. in Lana

Ana S. in Lana

Skupaj s psičko Juno sva obiskovali agility tečaj. Le v parih urah sva s pomočjo Mašinega vodstva napredovali od učenja še posameznih ovir do teka kratkih parkurjev! Juno se veseli treningov. Maša je poskrbela, da se je najin teamwork preko treningov samo še izboljšal!

Poleg tega se lahko na Mašo vedno zaneseva, kajti k vsakem treningu prinese veliko dobre volje, pozitivne energije in spodbude! Pozna se, da ima ogromno izkušenj – opazi tudi najmanjše korake in preko prijaznih nasvetov pomaga, da se izboljšam tudi jaz, kot vodnik. Naučila sem se kako preko telesne govorice, pravilnih korakov in pravočasnih ukazov boljše usmerjati Juno skozi agility ovire. Poleg vsega tega pa vem, da bo parkur (oziroma zaporedje ovir), ki ga Maša zastavi, vsako uro ravno prav zahteven, da se z Juno zabavava in napredujeva!

Eva K. in Juna

Eva K. in Juna