Skip to content Skip to footer

Mnenja o naši šoli si lahko prebereš tudi na Google Business strani: 
KAMNIK 
LJUBLJANA
KRANJ

 

Z kužiko pasme Maltipoo sva se letos udeležili male šole pri Nani.

Ona in obe sodelavki so se nam res posvetile in si vzele čas za jasno razlago.

Z kužiko, ki je stara dve leti sva imeli nekaj težavic in v šoli smo se spopadli z njimi na pravilen način. Po pasji šoli so vidne izboljšave v vedenju psičke in moje vzgoje.

Ulla in Moncheriè

Ulla in Moncheriè

Definitivno najboljša odločitev, da sva se vpisala v malo šolo Agility-ja, Sreča na vrvici!

Malo je bilo treme, sploh ker je Mars zbirčen kuža in priboljški nikakor ne delujejo… ampak je že v prvi uri Anja poskrbela da je Mars lepo sledil z igračo, jaz pa sem ugotovila da je vsak strah zamanj.

Anja je super, lepo vse razloži, lokacija je na samem in dostopna z avtom, še malce sence se najde za počitek, pripomočki moderni, urnik pa prilagodljiv, pa še igrala za otroke so zadaj…

Z veseljem nadaljujeva tečaje, ker uživava oba! Absolutno priporočam!

Teja in Mars

Teja in Mars

Super (mala) šola, psu in lastniku prijazen pristop.

Inštruktorice so super in up-to-date z znanjem.

Všeč mi je, da so majhne skupinice, saj to pomeni, da je pristop bolj individualen.

Zelo priporočam tudi socializacijske sprehode!

Maja, Varna in Dart

Maja, Varna in Dart

Z našo Ottie smo se pasje male šole udeležili malenkost kasneje (pri 10 mesecih) in ker je bila gospodična že malo samo svoja me je bilo na skrivaj strah kako bo na urah.

Z Leino pomočjo in super nasveti je na koncu postala prava mala piflarka. 🙂 Hvala za vse!

Tinkara in Ottie

Tinkara in Ottie

Na družbenem omrežju sem na poslovnem profilu, kjer se tudi ukvarjamo s psi, objavila anketo, kjer me je zanimalo, katera pasja šola je resnično najboljša. Velika večina odgovorov je bila složna – Sreča na vrvici! Brez dileme 🙂

Kraški ovčarji naj bi bili “zalogaj”, a naš mladiček s pomočjo nasvetov, prijemov in tehnik s strani vaše pasje šole, res zelo dobro funkcionira. Socializacija, igra, odpoklic… tudi v gozdu ob srečanju s srno ni nikakršnega problema.

Hvala dekletom, naravnost odlične ste! Pozdravčki od Leona 🐾

Tanja in Leon

Tanja in Leon

Nobel je po naravi zelo sramežljiva psička. Na tečaju je pridobila ogromno znanja, samozavesti in pozitivnih izkušenj, prav tako sva se s fantom naučila ogromno o tem, kako jo vzgajati, se nanjo odzivati in zanjo poskrbeti.

Ful pozitivna izkušnja- priporočamo🐾

Zala in Nobel

Zala in Nobel

Toplo priporočam pasjo šolo Sreča na vrvici. Vadba poteka v sproščenem okolju in manjših skupinah.

Maša in Nana se tako lažje posvetita vsakemu kužku posebej, nam skrbnikom pa pomagata razumeti njihovo vedenje.

Urša in Cassy

Urša in Cassy

Lea je nas in našo Ayo odlično popeljala skozi malo šolo, tako da komaj čakamo nadaljevanje (osnovna šola).

Zelo mi je bila všeč majhna skupina in bogato znanje, ki nam ga je Lea predajala. Lea hvala in se kmalu spet družimo🙂

Katarina in Aya

Katarina in Aya

Pasjo šolo Sreča na vrvici toplo priporočava. Zelo nama je bil všeč individualni pristop, saj je vsak pes drugačen in smo skupaj z inštruktorico iskali način, da smo najino psičko, ki je trmasta, naučili vseh veščin, ki jih je zahtevala šola.

Tudi učne ure so bile sestavljene tako, da je bilo najprej učenje in nato igra, vmes pa tudi malo pavze, da so si psi spočili. Lokacije učnih ur so super, saj so v urbanem okolju in se pse navadi na vse motnje. Pozitivna stvar šole je tudi izobraževanje o vzgoji, vzreji, prehranjevanju, itd.

Ana in Rubi

Ana in Rubi

Če ste v iskanju pasje šole za vaše štiri nožne prijatelje in ste radi v sproščenem in zabavnem okolju vam toplo priporočam Srečo na vrvici! 🙂

V mali šoli sem se jaz verjetno naučil več kot moj Alti, predvsem potrpežljivosti in pa “funkcioniranja” mojega psa.

Celotna mala šola je bila prijetna izkušnja, Maša se je res potrudila, da je program odličen in jasen! 🙂

Tilen in Alti

Tilen in Alti

Priporočam!
Šola deluje po principu individualnega pristopa, ki je izjemno dobrodošel pri novih lastnikih malih mladičkov, saj se ne naučiš samo kako kužka vzgojiti ampak tudi kako zanj skrbeti. Inštruktorice Lea, Maša in Nana so vedno na voljo za vprašanja in vse odgovore lepo obrazložijo.😊 socializacijski sprehodi so pa sploh TOP! Lepe lokacije, druženje in pa veliko novega znanja.

Res se pozna na psih napredek iz ure v uro. Moje dva kužka bosta z veseljem še prišla na kakšnega, ker so tam okoli res lepe lokacije za sprehod.🙈 kakšen sprehod in pa druženje jima bo pa sigurno koristil. 😃

Karmen, Missy in Thai

Karmen, Missy in Thai

S pasjo šolo Sreča na vrvici smo zelo zadovoljni.
Lea in Nana sta podali veliko uporabnih in delujočih navodil, ki se obnesejo.

Hvala za čudovito izkušnjo 😊

Anže in Bači

Anže in Bači

Zelo sem zadovoljna z Mašo iz Pasje šole sreča na vrvici. Pomagala mi je rešiti zelo specifično težavo in sicer odpoklic iz zelo zahtevnih motenj kot je divjad, mačka ali pa kak pes, ki na daljši razdalji teče.

Kljub temu, da imava z mojo kratkodlako škotsko ovčarko Sio zelo lep odnos in super odpoklic iz lažjih motenj, pa je med puberteto znala zlaufati za mačko ali srno. Glede na to da živimo v vasi sredi gozda, je bilo to meni zelo moteče, da mi pes odlaufa in ga izgubim izpred oči.

Sedaj lahko rečem da je odpoklic zelo zelo zanesljiv iz vsake še tako zahtevne motnje in Maši sem zelo hvaležna za pomoč.

Damjana in Sia

Damjana in Sia

S šolo smo zelo zadovoljni. Roxie ob učenju uživa mi pa vidimo napredovanje.

Maša in Nana dobro razložita vaje in vidi se, da pri tem uživata. Super se mi zdi tudi, da dobimo video vsebine, ki si jih lahko kasneje ogledamo. Mi imamo srečo na vrvici in s postopnimi vajami, kjer utrjujemo odpoklic, verjamem da kmalu tudi brez vrvice 😋

Eva in Roxie

Eva in Roxie

Pasjo šolo Srečana na vrvici smo izbrali po priporočilu znanke. Odločitev je bila več kot odlična! Skupinice si majhne in tako se lahko posvetijo vsakemu kužku in lastniku posebej.

Maša in Nana sta super, vedno pripravljeni na vprašanja, tudi izven tečaja. Trenutno končujemo malo šolo in se že veselimo novih znanj ☺️

Lidija, Aleš in Eli

Lidija, Aleš in Eli

Maša nas, pasje lastnike, vzgaja z mehko roko in zdravo pametjo, da znamo mi vzgajati kosmatince na enak način. Hvala za to krasno izkušnjo!

Barbara in Blu

Barbara in Blu

Za individualne ure v pasji šoli Sreča na vrvici smo se odločili na podlagi dobrih mnenj. Z našim borderjem Ozzyjem nismo imeli zanesljivega odpoklica, prav tako pa je bil na sprehodih zelo fokusiran na druge pse. Slednje smo poskušali rešiti že v drugih pasjih šolah ampak nismo bili uspešni.

Z Mašo smo zelo hitro napredovali, vaje ki jih je priporočila so enostavne vendar zelo efektivne. Skozi opazovanje Ozzyjevega vedenja na individualni uri nam je Maša obrazložila zakaj in kje prihaja do težave ter razložila ozadje njegovega vedenja. Vaje še vedno izvajamo doma in utrjujemo vedenje ter se kmalu pridružimo še socializacijskim sprehodom. Hvala še enkrat! 💙

Ema in Ozzy

Ema in Ozzy

Pasjo šolo Sreča na vrvici sva z mojo čokoladno labradorko obiskali z namenom, da se še malo bolj damsko obnaša v družbi drugih psov. Socializacijski sprehodi ji res pomagajo, da se v pasji družbi lažje umiri in sprosti.

Inštruktorici Maša in Lea pa svojim pristopom prispevata k temu, da se lažje sprostimo tudi pasji skrbniki, kar posledično pomirja naše kosmatinčke. Hvala, Sreča na vrvici!

Petra in Suri

Petra in Suri

Naša pot učenja se je začela v mali šoli, kjer smo spoznali osnove. Najbolj všeč sta mi bili vaji umirjanje psa in odpoklic. Inštruktorica Maša nam je predstavila, da obstaja več različnih načinov učenja, da dosežemo želeno vedenje psa. Nadaljevali smo v osnovni šoli, kjer smo stopnjevali težavnost vaj. Učenje je potekalo na različnih lokacijah.

Maša je po mojem mnenju izjemna pasja inštruktorica, ker se posveti vsakemu psu posebej in ga spozna. Spodbuja učenje s pomočjo pozitivne motivacije. Skupine niso velike, kar predstavlja prednost, da se lahko posveti vsakemu psu posebej, vsakemu lastniku posebej in individualno svetuje. Odlični so tudi njeni socializacijski sprehodi.

Pri našem psu je napredek ogromen, mislim, da brez Maše ne bi bila tako uspešna pri vzgoji. Šola, ki jo toplo priporočam vsem začetnikom oziroma bodočim lastnikom psov. Sreča na vrvici♥️.

Tamara in Art

Tamara in Art

Vsem toplo priporočam šolo Sreča na vrvici! V mali šoli smo se veliko naučili, postavili temelje za nadaljevanje in se veliko zabavali. Učne ure so odlične in zajemajo najpomembnejše stvari, ki jih rabimo v vsakdanjem življenju z našim Maxijem.

Maša je fenomenalna učiteljica, ima ogromno enega znanja in je vedno pripravljena odgovoriti na vsa vprašanja! 🙂

Ana in Maxi

Ana in Maxi

Maša je oseba, ki je srčna, potrpežljiva in zelo uživa pri delu in učenju nas in naših ljubljenčkov. S Kajro sva se zelo veliko naučili. Všeč mi je, ker me je vedno bodrila, ker je naša Kajra zelo igriva in živahna, milo rečeno. Na vsako vprašanje je zelo rada odgovorila in svetovala.

Zelo zelo priporočam pasjo šolo Sreča na vrvici, ker so to zelo majhne skupinice in se lahko posveti vsakemu posebej.
Pomaga ji tudi Lea, tudi ona s super energijo. Zelo pozitivna izkušnja.

Tanja in Kajra

Tanja in Kajra

Z Olijem bi rada delila najino izkušnjo s pasjo šolo Sreča na vrvici in vaditeljico Mašo Šlebir. Pri njej smo obiskovali malo šolo in kmalu nadaljujemo z osnovno.

Pohvalila bi Mašo, ker ima ogromno znanja, vedno je dostopna za naša vprašanja, naučili smo se bistvene stvari, ki jih pasji mladič oz. lastnik potrebuje v prvih mesecih in hkrati ni nobenega pritiska če nam kaj ne gre prav tekoče.
Ure so odlično odvodene in z Olijem se veseliva prav vsake.

Vesela sem da nam je naša vzrediteljica predlagala prav njo in jo toplo priporočam vsem novopečenim pasjim staršem.

Sara in Oli

Sara in Oli

Zelo priporočam! V šoli je fokus na stvari, ki jih potrebuješ za vsakdanje življenje s psom. Izobrazijo te tudi o ostalih temah, ki jih mora pasji lastnik poznati (nega, bolezni, igra, komunikacija …) ter so odprti za vsa vprašanja.

Njihovo razumevanje pasjega sveta je poglobljeno in metode, ki jih uporabljajo, znajo dodobra argumentirati.

Petra in Joule

Petra in Joule

Prednost tečajev v Pasji šoli Sreča na vrvici so manjše skupinice, zato se lahko inštruktorica res posveti vsakemu lastniku posebej. Všeč mi je, da se velik poudarek daje na postopno učenje umirjanja psa v različnih okoljih in ob motnjah, kar je za dobrega pasjega sopotnika, ki ga lahko povsod vzamemo s sabo, zelo koristna veščina.

Sreča na vrvici je tudi ena redkih pasjih šol, kjer se igre med psi ne prepoveduje. Prek kontrolirane igre med psi se namreč vodnik in pes naučita boljše prepoznavati pasjo telesno govorico in bolj ustrezno reagirati v različnih situacijah.

Še posebej bi pohvalila socializacijske sprehode, ki so bili zame nekaj čisto novega. Za razliko od delovnih sprehodov, ki sem jih bila vajena iz prejšnjih pasjih šol, se tukaj psu omogoči več svobode. Ker se pes ob tem nauči sam od sebe sprejemati pravilne odločitve, je napredek veliko hitrejši. Priporočam!

Nana in Nia

Nana in Nia

S Taro sva se mali šoli pridružili po 10ih dneh ko je bila z nama doma pri starosti 2 mesecev in sem imela veliko pomislekov, da je morda še premala za vse zunanje motnje, vendar je do konca tečaja z Leino pomočjo Tara zelo lepo napredovala.

V šoli smo delali precej individualno prilagojeno pasmi in sedaj imava doma malo bokserko, ki se poleg vseh ostalih stvari, ki se jih je naučila v šoli zna v družbi drugih mladičkov in ljudi umiriti kar je bil za njo največji dosežek.

Lea je bila na voljo tudi v času ko nismo bili v šoli kar nama je tudi prišlo zelo prav ko sva rabila kak nasvet glede težav, ki so se pojavljale sproti.

Nina in Tara

Nina in Tara

S pasjo šolo Sreča na vrvici smo se najprej spoznali preko individualnih ur, saj imamo doma čudovito, nesigurno, hitro prestrašeno psičko pasme Border collie. Maša je odlična poznavateljica te pasme in nam je dala veliko znanja in podpore pri naših izzvih.

Psička je dobila veliko podpore tudi preko njihovih socializacijskih sprehodov. Sedaj ji je lažje v družbi drugih kužkov, spoznala in navadila se je na različno velike, pisane in glasne pse. Pridružili se bomo še osnovnošolcem na tečaju, da res utrdimo vso znanje. Maši in vsem iz pasje šole res zaupamo in dajo res veliko podpore tudi nam lastnikom, ko jo potrebujemo. V času pubertete res pride kakšen težji trenutek. Top šola, polni znanja, profesionalni in korektni. Priporočam!

Anja in Gini

Anja in Gini

Super treningi! 😊
Z Marsom imava individualne ure z Mašo in sva navdušena. Dobra razlaga in veliko praktičnega dela vsakič, ko imamo uro, poleg tega dobim še video vsebino z razlago in praktičnim prikazom vaje, tako da si lahko tudi kasneje večkrat pogledam. Maša je ves čas na voljo tudi za dodatna vprašanja, če se pojavi kakšen problem. Je res super punca z veliko pozitivne energije!
Se veselim vseh novih znanj, ki nama jih bo predala. 🤗

Tjaša in Mars

Tjaša in Mars

NORO ZADOVOLJNI!

Po preteklih izkušnjah iz drugih pasjih šol in načinu dela ki nam ni ustrezal sem iskala nekaj drugega in naletela na Mašo. Po enem mesecu z njo je naš enoletni avstralček bolj srečen kot kadarkoli. Naš medsebojni odnos zdaj temelji na zaupanju, sprehodi so za vse postali lažji in počasi se učimo kontrolirati navdušenje do drugih kužkov.

Da o odpoklicu ki smo ga zgradili z Mašino pomočjo sploh ne govorim! Maša carica si stokrat hvala za vse!

Neža in Em

Neža in Em

Super inštruktorica Maša! Zelo mi je všeč, da so majhne skupine, tako da se lahko Maša posveti vsakemu vodniku in kužku. Z veseljem odgovori na vsa vprašanja in nudi nasvete oz. se trudi poiskati rešitev tudi za zagate, ki jih imamo novopečeni lastniki s kužki doma❤️

Tea in Twixi

Tea in Twixi

Super pasja šola! Maša se posveti vsakemu tečajniku posebej in pomaga reševati konkretne težave vsakega posameznika. Ima ogromno znanja in izkušenj.

Tamara in Jaka

Tamara in Jaka

Mala šola je odličen program za mladičke, Maša pa je učiteljica z veliko znanja, ki potrpežljivo in prijazno vodi vodnike in kužke skozi učni proces. Niki že komaj čaka na začetek osnovne šole! 🙂

Vanja in Niki

Vanja in Niki

Super pasja šola, Maša se res posveti vsakemu tečajniku in pomaga z nasveti in usmeritvami. Tečaj priporočam vsakemu novemu lastniku, da se kaj novega nauči, bolje spozna svojega kužka in se zraven ima fino 🙂🐶

Barbara in Medo

Barbara in Medo

Mala šola pri Maši je super, vedno si vzame čas za odgovore na vprašanja, velik poudarek je na socializaciji psa in učenje posameznih vaj vedno predstavi na več načinov, če se ti kje zatakne.

Tudi socializacijski sprehodi z Mašo in Leo so res dobri, vedno gremo na dobre lokacije v naravi, kjer se lahko kužki naučijo lepe hoje v družbi.

Neva in Nia

Neva in Nia

Pasjo šolo Sreča na vrvici priporočam vsem, ki želijo imeti vzgojenega psa in ga želijo s seboj vzeti kamorkoli! Maša se posveti vsakemu paru posebej in daje odlične nasvete, ki pomagajo pri vzgoji in socializaciji psa. Najde rešitev za vsako težavo. 😊

Moj border collie Rim je zelo energičen in potrebuje veliko fizične in mentalne zaposlitve – usmerila sva se v agility in Masa nama z njenim znanjem pomaga na najini poti. Treningi agilityja so primerni tako za začtnike kot nadaljevalce in so prilagojeni posamezniku. 👌🏻🔝

Masa ima res profesionalen pristop in na treninge vedno prinese dobro energijo. ☀️❤️

Žana in Rim

Žana in Rim

Ker je moja psička Bella že kot mladiček kazala močno nervozo v stiku s tujimi ljudmi in zaradi slabih izkušenj v nepoznanem okolju, smo se odločili za pasjo šolo in čisto po naključju prišli do Maše. Tako zelo iz srca priporočam sodelovanje z njo, saj boste poleg njene dobre volje dobili tudi ogromno zares uporabnih nasvetov, izzivov, odgovorov in preprostih vaj ter trikov. Maša delo opravlja strokovno, njeno predanost pa boste začutili ob prvem stiku z njo. Nikoli ne ostane brez rešitve za kakršen koli problem s kosmatincem.

Iskreno iz srca priporočam! 👏🏼

Lea in Bella

Lea in Bella

Pasja učiteljica Maša je res prijazna, prilagodi trening glede na sposobnost kužka in je potrpežljiva z lastniki, ki rabimo včasih večkrat slišati isto. Hodimo že nekaj časa in imamo v planu nadaljevati.

Kaja in Malu

Kaja in Malu

Jaz in psička Simba sva zelo zadovoljni! Maša je super, ima ogromno znanja in pozitivno energijo. Priporočam 🙂

Ema in Simba

Ema in Simba

Maša in Anja res prisluhneta željam vsakega lastnika ter potrebam vsakega kužka, zato se oba veliko naučita tako posamično kot v paru.

Brina in Murka

Brina in Murka

Mašo enostavno moraš spoznati. Oseba, ki delo opravlja s srcem in veliko ljubezni. To se občuti prav na vsaki njeni uri. Kar mi je najbolj všeč je njena predanost, njen občutek za delo z ljudmi, za delo s kužki, njeno znanje, ki ga vsakodnevno gradi in povečuje, njena želja za uspeh in njen profesionalni pristop. Pasjo šolo priporočam čisto vsakemu, ki ima psa, ki želi vzgojenega psa, ker če kdo, je Maša tista ki svoje delo zares obvlada!

Tjaša in Tobi

Tjaša in Tobi

Super pasja šola! Maša se posveti in prilagodi učni proces vsakemu kužku, svetuje kako odpraviti težave in izboljšati vedenje kužka.
Priporočam! Trenutno hodimo na agility in smo zelo zadovoljni! 😃🐶

Maja, Tine in Blu

Maja, Tine in Blu

Pasjo šolo Sreča na vrvici priporočam čisto vsem. Maša ima res ogromno znanja in zdravo mejo med socializacijo psa-pustiti psu biti pes in osnovnih poslušnih vaj. Od nje ni bilo čutiti nobenega pritiska ali očitanja če ti kaj ni šlo. Posveti se vsakemu psu posebaj in svetuje na podlagi težave. Vsak obisk je bil zelo sproščen in zabaven. Z občasno menjavo lokacij tečaja pa je super poskrbljeno tudi za socializacijo. 10/10❤️

Lea in Miami

Lea in Miami

S tečaji male šole smo zelo zadovoljni in srečno še tako naprej.

Bella, Vesna in Enya 

Bella, Vesna in Enya 

Prvič imam kužka in šolo Sreča na vrvici smo izbrali naključno. Smo zelo zadovoljni, kužek je zelo napredoval, učiteljica Maša pa je izredno prijazna in zabavna, obvlada delo s kužki in je tudi teoretično dobro podkovana. Šolanje bo naš kužek nadaljeval. Zelo priporočam vsem, ki si želijo strokovno in zabavno pasjo šolo.

Polona in Chuuya

Polona in Chuuya

Učiteljica Maša je zakon!

Pri 6 mesecih sem začel malo šolo, na prvem sestanku sta moja “starša” izvedela veliko uporabnih informacij glede hranjenja in načinov učenja. V šolo sem vedno šel z veseljem, saj smo se učili na zabaven način in vključili tudi igro in velikooo hrane.

Maša je znala po domače povedati vse informacije in prinesla je tudi svoje priboljške, ki so zelo slastni. Na začetku sem se je bal ampak je bila potrpežljiva in kmalu sem kar sam stopil do nje (da dobim kakšen priboljšek). Po šoli smo se še igrali kužki med seboj, medtem pa je Maša odgovarjala na vprašanja, ki so jih imeli starši. Da končam, šola Sreča Na Vrvici je ZAKON!

Toby, Kaja in Hao

Toby, Kaja in Hao

Buddy ni moj prvi pes, zato se zavedam, kako pomembna je vzgoja psa in izbira prave pasje šole. Midva sva mnenja, da sva v šoli dobila res veliko uporabnega znanja. Tudi način dela se nama je zdel super. Z inštruktorico sva bila res zelo zadovoljna in se že veseliva nadaljnega sodelovanja!

Janja O. in Buddy

Janja O. in Buddy

Pozdravljena Maša,

Sodelovanje s teboj je odlično. 

Prvi razgovor je bil zelo profesionalen. Na strokoven način si mi predstavila kaj moramo narediti doma, če želimo spremeniti Blinkovo vedenje (ga zapreti, omejiti). Vse si utemeljila, potem pa si meni prepustila, da razmislim, kaj se bom odločila.

In si odšla, jaz pa sem tisti trenutek, čeprav polna dvomov začela delati tako kot si razložila. Niti za trenutek nisem dvomila v  tvoja pojasnila, čeprav se mi je zdelo nemogoče tako delati. 
Vedno si na prve dnevnike, ko sem pisala o težavah takoj odgovorila. 

Tvoj odnos do mene je bil zelo spoštljiv, vedno zelo vljuden. 
Nikoli nisi kritizirala, čeprav ne vem ali sva res delala tako dobro.

Tvoje vodenje lastnika in psa je super. Nič ne spreminjaj, pa bomo vsi zadovoljni. 

Mateja in Blink

Mateja in Blink

“Zdravo Maša!

Jaz sem se mel super in se velik naučil (Simba pa še več). Če pogledamo samo kolk se ni hotel igrat na začetku in kako se zdej z veseljem igra, ko sva začela delat stvari kot si ti rekla… res super! 🙂

Kul mi je tvoj način dela in se vidi, da maš veliko znanja/izkušenj. Zelo mi je blo tud všeč, da je bil na koncu tud čas za reševanje individualnih problemov. Posebej bi pohvalil sprehod, ki smo ga speljali zadnjič, pasalo je mal spremembe in Simba je bil čisto navdušen.

Simba se je mel pa itak najbolš, se je postavil h vratom takoj, ko sem začel pakirati za na tečaj.”

Tjaž Š. in Simba

Tjaž Š. in Simba

Aisha je pasme Cavalier King Charles Spaniel.
Je zelo energična psička. Že od majhnega je energetska bombica. Iskala sem aktivnost katera jo bo zaposlila. Vpisali sva se k agilityu pri MašI.
Sva navdušeni začetnici. Všeč nama je Mašin prijazen pristop, pomoči na začetku, ki sva ga  deležni, razlaga vodenja, …
Po prvi uri agilitya sva odšli navdušeni in polni vtisov proti domu.
Po uri  treninga sva obe prijetno utrujeni. Vsakič se veseliva ponovnega snidenja

Za naju je agility rekreacija, zabava in druženje.

P.S. priporočam vsem, ki imajo psičke s polno energije, da se nam pridružijo.

Damjana in Aisha

Damjana in Aisha

Najboljša pasja šola!! 🙂
Maša ima ogromno znanja in predvsem izkušenj, delu je srčno predana ter brez težav z veseljem pomaga pri problemih tudi izven same šole.
S Tivo sva skupaj hodili v malo šolo, sedaj pa obiskujeva agility – z vztrajnostjo in potrpljenjem ter strokovnim vodstvom – je najina vez vedno močnejša, obe uživava na treningih, z Mašino pomočjo, usmeritvijo in nasveti res lahko rečem, da imam SREČO na “vrvici” (toliko pridobljenega znanja in kontrole, da je vedno lahko tudi brez vrvice) 😀
Hvala za vso pomoč!

Maja S. in Tiva

Maja S. in Tiva

V malo šolo smo se vpisali predvsem s pričakovanjem, da bomo boljše razumeli psa in dobili okvirne smernice, kako delati s psom in ga vzgajati, da bomo dosegli vedenja, ki jih želimo. Maša je skozi ure uresničila vse pričakovano in še več. Vse, kar smo počeli je bilo podkrepljeno s kvalitetno razlago. Pri vajah nas je ves čas usmerjala. Hvaležni smo za vso podporo in nasvete, ki smo jih bili deležni. Vsekakor nadaljujemo!

Urška, Alen in Pablo 

Urška, Alen in Pablo 

Mala šola mi je bila zelo všeč. Od kar smo se odločili, da bomo imeli pasjega mladička sem na spletu pogledala številna videa in imela občutek, da že kar nekaj vem! Na tečaju si mi povedala veliko novih praktičnih stvari brez katerih si ne morem predstavljati Codyjeve vzgoje. Hvala ti!

Barbara in Cody 

Barbara in Cody 

Na vaših tečajih smo se počutili dobro. Tečaj je potekal po metodi pozitivnega potrjevanja, ki se je pri našem mladičku izkazala za izredno učinkovito. Chili je hitro napredoval. Skupina je bila ravno prav velika in na tečaju smo imeli vedno možnost postavljati tudi individualna vprašanja, kar je bilo super.

Ana, Eva, Ranka in Chili

Ana, Eva, Ranka in Chili

Izjemno zadovoljen z začetnim tečajem! Ker se tečaj stopnjuje počasi lahko svoje znanje poglobiš in utrdiš, brez preobilice informacij. Všeč mi je tudi pozitivni pristop, saj tako naš kuža lepo napreduje in postajamo vedno večji prijatelji.

Metod in Roni

Metod in Roni

Tečaj male šole pri Maši je bil super izkušnja! Delali smo v majhni skupini, kar je pomenilo, da se je inštruktorica res lahko posvetila vsakemu od nas in delo prilagodila tako, da je vsak od nas na treningih dobil to, kar je potreboval. Tako zase kot za svojega kužka Bonda lahko rečem, da sva se naučila ogromno in vsak teden počasi a vztrajno napredovala. Maši sem hvaležna, da je ostala pozitivna in me spodbujala takrat, ko se mi je zdelo, da nama z Bondom kakšne vaje nikakor ne bo uspelo osvojiti. Prav tako sem ji hvaležna za vse (zelo koristne) odgovore na moja mnoga dodatna vprašanja. V naših treningih sem res uživala, saj so bili poleg trdega dela tudi polni smeha in zabave.

Vida in Bond

Vida in Bond

Da sem dojela, kaj moja psica potrebuje, je zaslužna Maša, ki me je sijajno in potrpežljivo usmerjala, zlasti takrat, ko sem mislila, da sem pot že izgubila. Ni lahko vzgajati malamutke, res ne. Nujni sta vztrajnost in dobra učiteljica, ki zna razbrati ne samo pasjih, ampak tudi človeške težave. Če ste se odločili za psa ali pa se soočate s psom zahtevnejšega značaja vam svetujem, da se obrnete na Mašo.  Presrečna sem, da imava z Lano dober odnos, da mi končno zaupa. Zdaj vem kaj delam!

Ana S. in Lana

Ana S. in Lana

Skupaj s psičko Juno sva obiskovali agility tečaj. Le v parih urah sva s pomočjo Mašinega vodstva napredovali od učenja še posameznih ovir do teka kratkih parkurjev! Juno se veseli treningov. Maša je poskrbela, da se je najin teamwork preko treningov samo še izboljšal!

Poleg tega se lahko na Mašo vedno zaneseva, kajti k vsakem treningu prinese veliko dobre volje, pozitivne energije in spodbude! Pozna se, da ima ogromno izkušenj – opazi tudi najmanjše korake in preko prijaznih nasvetov pomaga, da se izboljšam tudi jaz, kot vodnik. Naučila sem se kako preko telesne govorice, pravilnih korakov in pravočasnih ukazov boljše usmerjati Juno skozi agility ovire. Poleg vsega tega pa vem, da bo parkur (oziroma zaporedje ovir), ki ga Maša zastavi, vsako uro ravno prav zahteven, da se z Juno zabavava in napredujeva!

Eva K. in Juna

Eva K. in Juna