Skip to content Skip to footer

Mala šola je namenjena vsem mladičkom in psom brez predznanja. 
Skozi malo šolo bosta s tvojim kužkom spletla močno medsebojno vez in skozi enostavne vaje osvojila vsa vedenja potrebna za harmonično sobivanje.  

Naši tečaji potekajo v

📍KAMNIKU in LJUBLJANI 

Komu je program namenjen?

Mladičkom od 8 tedna starosti naprej in vsem odraslim psom brez predznanja.

Kaj vse vključuje naš program male šole?

 • vključen uvodni sestanek (2h)
 • individualne usmeritve za vsak par posebej
 • 10 ur skupinskega tečaja 
 • vključitev v našo podporno Facebook skupino
 • 15 videoposnetkov vaj z prikazom in podrobno razlago
 • izpit na koncu male šole
 • potrdilo o zaključku šolanja
 • 24/7 podporo – pomoč pri nujnih zadevah in vprašanjih preko telefona ali emaila

Zakaj se odločiti za našo malo šolo?

 • Delo s potrpežljivimi in izkušenimi inštruktorji.
 • Kombinacija individualnega dela in dela v skupini.
 • Delo v majhni skupini od 4 do 6 psov.
 • Na tečaju je dobrodošla cela družina.
 • Po treningu prejmete vajo tudi v obliki video posnetka – vajo lahko tako skupaj z ostalimi. družinskimi člani pogledate doma (zelo priročno tudi, če ste kakšno uro odsotni).
 • V naših programih male in osnovne šole se osredotočimo predvsem na vaje, ki so nujno potrebne za življenje s psom (hoja na vrvici). Z vajami, ki so namenjene šolski poslušnosti, a so dokaj neuporabne v vsakdanjem življenju pa še malo počakamo (šolski poleg).
 • Ponujamo dopoldanske in popoldanske termine male šole.

Katere veščine poskušamo osvojiti v mali šoli?

 • navezavo na lastnika
 • pozornost v motnjah
 • odpoklic
 • osnove za hojo na popuščenem povodcu
 • učenje svojega prostora
 • učimo prve vaje za umirjanje
 • navajanje na omejitev
 • osvojimo sedi in lezi položaj
 • osnove igre z vodnikom
 • osnove nege psa
 • igra in komunikacija med psmi

Predamo vam tudi vse informacije, katere morate imeti, kot prvi lastniki psa:
stres signali psa, nevarnosti za psa, najpogostejše bolezni, kako poskrbeti za varnost psa pri igri, načini varnega transporta psa, koliko aktivnosti imajo lahko mladički, stopnice ja/ne, hoja v hribe (kam in kdaj), …

                                     

Mala šola

10h tečaja + 15 video vsebin

Časovna stiska?

V kolikor zaradi kateregakoli razloga nimate možnosti obiska skupinskega programa male šole, vam priporočamo izbiro idividualne male šole (inidividualno delo – veliki in mali paket).

PONUJAMO VAM 100% GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO

V primeru, da po udeleženih prvih treh urah tečaja male šole ugotovite, da takšen pristop ni za vas, vam ponujamo možnost vrnitve prijavnine v celoti.

Kaj pravijo drugi o naši mali šoli

Mnenja strank

Da sem dojela, kaj moja psica potrebuje, je zaslužna Maša, ki me je sijajno in potrpežljivo usmerjala, zlasti takrat, ko sem mislila, da sem pot že izgubila. Ni lahko vzgajati malamutke, res ne. Nujni sta vztrajnost in dobra učiteljica, ki zna razbrati ne samo pasjih, ampak tudi človeške težave. Če ste se odločili za psa ali pa se soočate s psom zahtevnejšega značaja vam svetujem, da se obrnete na Mašo.  Presrečna sem, da imava z Lano dober odnos, da mi končno zaupa. Zdaj vem kaj delam!

Ana S. in Lana

Ana S. in Lana

Tečaj male šole pri Maši je bil super izkušnja! Delali smo v majhni skupini, kar je pomenilo, da se je inštruktorica res lahko posvetila vsakemu od nas in delo prilagodila tako, da je vsak od nas na treningih dobil to, kar je potreboval. Tako zase kot za svojega kužka Bonda lahko rečem, da sva se naučila ogromno in vsak teden počasi a vztrajno napredovala. Maši sem hvaležna, da je ostala pozitivna in me spodbujala takrat, ko se mi je zdelo, da nama z Bondom kakšne vaje nikakor ne bo uspelo osvojiti. Prav tako sem ji hvaležna za vse (zelo koristne) odgovore na moja mnoga dodatna vprašanja. V naših treningih sem res uživala, saj so bili poleg trdega dela tudi polni smeha in zabave.

Vida in Bond

Vida in Bond

Izjemno zadovoljen z začetnim tečajem! Ker se tečaj stopnjuje počasi lahko svoje znanje poglobiš in utrdiš, brez preobilice informacij. Všeč mi je tudi pozitivni pristop, saj tako naš kuža lepo napreduje in postajamo vedno večji prijatelji.

Metod in Roni

Metod in Roni

Na vaših tečajih smo se počutili dobro. Tečaj je potekal po metodi pozitivnega potrjevanja, ki se je pri našem mladičku izkazala za izredno učinkovito. Chili je hitro napredoval. Skupina je bila ravno prav velika in na tečaju smo imeli vedno možnost postavljati tudi individualna vprašanja, kar je bilo super.

Ana, Eva, Ranka in Chili

Ana, Eva, Ranka in Chili

Mala šola mi je bila zelo všeč. Od kar smo se odločili, da bomo imeli pasjega mladička sem na spletu pogledala številna videa in imela občutek, da že kar nekaj vem! Na tečaju si mi povedala veliko novih praktičnih stvari brez katerih si ne morem predstavljati Codyjeve vzgoje. Hvala ti!

Barbara in Cody 

Barbara in Cody 

V malo šolo smo se vpisali predvsem s pričakovanjem, da bomo boljše razumeli psa in dobili okvirne smernice, kako delati s psom in ga vzgajati, da bomo dosegli vedenja, ki jih želimo. Maša je skozi ure uresničila vse pričakovano in še več. Vse, kar smo počeli je bilo podkrepljeno s kvalitetno razlago. Pri vajah nas je ves čas usmerjala. Hvaležni smo za vso podporo in nasvete, ki smo jih bili deležni. Vsekakor nadaljujemo!

Urška, Alen in Pablo 

Urška, Alen in Pablo 

Najboljša pasja šola!! 🙂
Maša ima ogromno znanja in predvsem izkušenj, delu je srčno predana ter brez težav z veseljem pomaga pri problemih tudi izven same šole.
S Tivo sva skupaj hodili v malo šolo, sedaj pa obiskujeva agility – z vztrajnostjo in potrpljenjem ter strokovnim vodstvom – je najina vez vedno močnejša, obe uživava na treningih, z Mašino pomočjo, usmeritvijo in nasveti res lahko rečem, da imam SREČO na “vrvici” (toliko pridobljenega znanja in kontrole, da je vedno lahko tudi brez vrvice) 😀
Hvala za vso pomoč!

Maja S. in Tiva

Maja S. in Tiva

Aisha je pasme Cavalier King Charles Spaniel.
Je zelo energična psička. Že od majhnega je energetska bombica. Iskala sem aktivnost katera jo bo zaposlila. Vpisali sva se k agilityu pri MašI.
Sva navdušeni začetnici. Všeč nama je Mašin prijazen pristop, pomoči na začetku, ki sva ga  deležni, razlaga vodenja, …
Po prvi uri agilitya sva odšli navdušeni in polni vtisov proti domu.
Po uri  treninga sva obe prijetno utrujeni. Vsakič se veseliva ponovnega snidenja

Za naju je agility rekreacija, zabava in druženje.

P.S. priporočam vsem, ki imajo psičke s polno energije, da se nam pridružijo.

Damjana in Aisha

Damjana in Aisha